Home » REAGEER
Timeline_Cover_doNotRename55.png

Reactie plaatsen

Reacties

Pauline Terpstra
2 dagen geleden

Robert David Steele, een voormalig CIA-medewerker, verklaart dat de recente gebeurtenissen in Manchester en Londen in zijn ervaring duidelijk door westerse veiligheidsdiensten in scène zijn gezet onder een valse vlag. Hij verklaart dat het gewone volk niet veel meer is dan laboratoriumratten voor de regerende elite en angst zaaien is simpelweg een geopolitieke strategie van verdeel en heers. Meteen na de zogenaamde aanslag in Manchester pleitte Theresa May voor een sterk gecensureerde vorm van internet. Vervolgens werden de straten gevuld met militairen en nog meer camera's, zogenaamd om de gewone bevolking te beschermen. In werkelijkheid wordt angst door de heersende elite gebruikt om nog meer controle en censuur door te kunnen voeren; precies hetzelfde gebeurde in 2001 na de zogenaamd terroristische aanslagen op de WTC-torens in New York.

Robin Cook, voormalig secretaris van het Britse ministerie van buitenlandse zaken, verklaarde:

"In werkelijkheid bestaat er geen islamitisch leger, noch een groep terroristen die Al-Qaeda heten en iedere goed ingelichte medewerker van westerse veiligheidsdiensten weet dit. Wat wel bestaat is een goed gecoördineerde propagandamachine die de gewone bevolking wil laten geloven dat er een grote dreiging bestaat. Op die manier worden TV-kijkers massaal overtuigd van de noodzaak om een globale regering op te zetten die hen zogenaamd zal beschermen tegen de vermeende dreiging. De Verenigde Staten vormen de drijvende kracht achter dit propagandaproject."

Howard Zinn beschrijft:

"Oorlog is nooit nodig, maar het is gewoon een commercieel zeer interessant product. Momenteel vervangt zogenaamd terrorisme het communisme als excuus voor de lucratieve oorlogsindustrie van de VS om landen te kunnen bezetten en om burgerrechten in te perken. Het doel van de achterliggende propagandamachine is altijd hetzelfde, namelijk hysterie veroorzaken."

Dr. Michel Chossudovsky, professor emeritus economie aan de universiteit van Ottawa, zegt dit:

"We hebben te maken met legale criminaliteit op een globale schaal in de vorm van een oorlog die door de VS wordt geleid vanuit Washington. De zogenaamde oorlog tegen terrorisme is nep. Het idee is dat de westerse wereld moet optreden tegen een abstracte, fictieve vijand. In werkelijkheid wordt ISIS volledig van wapens voorzien en gefinancierd door het Westen en door de geallieerden in de Perzische Golf. Daarom vinden er in Israël geen ISIS-activiteiten plaats en beschikken de ISIS-huurlingen over de meest moderne wapens. Deze huurlingen kunnen dan ook vrijelijk reizen en dus duiken ze ineens op op de Filipijnen. Ze beweren dat moslims terroristen zijn, terwijl terroristen in werkelijkheid getraind worden in Amerika. Ze zijn niet het product van islamitische gemeenschappen en de oorlog tegen terrorisme is een kunstmatig gecreëerde leugen en een misdaad tegen de mensheid."

Rens de Groot
2 maanden geleden

mannen wat onwijs gaaf Havenstad weer te horen
na FRR en al die andere is dit wel in mijn beleving de dikke winnaar. De mega mix van soorten en jaren door elkaar top
En dan de zondag, nog niet gehoord beste lezer dan snel zondag a.s. en alle andere zondagen lekker de relaxzondag aan op havenstad.
kortom een feest bij mij op de zaak en het leukste is de reacties van de mensen die hier weer komen (inmiddels Friesland ) wat is dit voor radio Rens. lekker al die soorten kortom Mark, Erwin en de rest goed bezag ( op zijn Haags)
ik luister weer verder.

Han van der Horst
3 maanden geleden

Hebben jullie dit bericht over mijn nieuwe boek al gekregen? Dat heet Rotterdam Bruid van de Maas, van prehistorie tot nu. Hier meer: https://uitgeverijprometheus.nl/nieuws/rotterdam-bruid-van-de-maas.html Moet ik vragen om een boek te laten sturen naar jullie? Of komen vertellen over waarom een Schiedammer een boek over Rotterdam schrijft dat wordt uitgegeven door een Amsterdamse uitgeverij. En wat er zo´n beetje in staat. 0642166620

Die Katze
4 maanden geleden

Aber super cool Euer Radio> Da tanzen die Mäuse ja auf dem Kühlschrank.

Yacintha
4 maanden geleden

Blij dat er weer leuke radio is in Rotterdam

Pols
4 maanden geleden

Lekker muziekje mannen!